Ga naar de inhoud

Embryolisse

Het begon allemaal in 1950, het Parijse ziekenhuis St. Louis, toen een dermatoloog een formule maakte voor een verzorgende crème die voor iedereen te gebruiken was, en die ervoor zou zorgen dat een mooie huid op natuurlijke wijze te bereiken was. De Lait Crème Concentré was geboren!

Het product werd al snel voorgeschreven door artsen. “LCC” is inmiddels al tientallen jaren het cultproduct in de Franse apotheken. Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel. Het product heeft  een vlucht en genomen en wordt gebruikt door vrouwen en make-up artiesten vanuit de hele wereld.

En zo wordt de Lait Crème Concentré is hét beauty geheim van kritische insiders, moeders en dochters, make-up artiesten en sterren, influencers en hun volgers. Wie het probeert, blijft het gebruiken!

Inmiddels zijn we meer dan 70 jaar verder, Embryolisse heeft een prachtige productlijn opgebouwd, en het merk blijft zich vernieuwen.

Voor Embryolisse hebben we een eigen verkoopkanaal gestart: Embryolisse-shop.online en het hele assortiment is ook te koop bij Douglas, ICI Paris XL, Boozy Shop, Beauty-X , John Beerens, Care for Skin, Little Wonderland en vele andere winkels

©WorkbyM – 2023