Ga naar de inhoud

Over the Sisters

“Zie je deze tube, zusje? Dit is een geweldige crème, maar nog niet in Nederland te koop. Zullen wij het gaan verkopen?” Aldus Dominique in 2010.
“Oh yess, wat een geweldig idee, Domi! Let’s do it.” zei ik.

En zo startte ons avontuur in zomer van 2010 met een tube Lait Crème Concentré van Embryolisse. We zaten samen in de auto op de snelweg, onderweg naar de verjaardag van onze vader, en ik miste bijna de afslag door dit wilde plan.

Wij zijn Dominique en Margriet Busker, twee zussen die in 2010 het avontuur opzochten en een nieuw bedrijf startten: The Sisters Distribution

We begonnen als distributeurs in skin care, met als eerste merk Embryolisse. We bedachten een unieke strategie voor dit Franse cult merk; allereerst creëerden we een online verkooppunt. Met de uitgekiende merk- en PR-strategie van FS Agency werd het merk bekend en zetten wij Embryolisse in Nederland op de kaart. De producten worden, in tegenstelling tot andere farmacie merken, verkocht in de Nederlandse parfumerie.

In 2017 lanceerden wij een nieuw merk, het Canadese Indeed Laboratories. Dit moderne merk kenmerkt zicht door effectieve producten die resultaat leveren. Wij hanteerden dezelfde strategie als bij ons eerste merk, en ook dit merk werd onmiddellijk een succes. Het merk is inmiddels verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL en diverse andere winkels en webshops.

In 2019 werd een derde merk aan de portfolio toegevoegd: Het fantastische Zuid Koreaanse merk Banila Co. Met dit merk krijgt de Koreaanse beauty routine een grote fan basis in Nederland.

In 2022 zijn we gestart met Hanskin, dit mooie Koreaanse merk wordt inmiddels onder andere bij Douglas, Haruharu Beauty en verkocht.

©WorkbyM – 2023